01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

На території Австрії у вантажівці були знайдені десятки тіл загиблих нелегальних мігрантів

мігранти

Міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр вимагає вживати більш жорстких заходів у боротьбі з перевізниками біженців. Про це він заявив після того, як на території Австрії у вантажівці були знайдені десятки тіл мігрантів у четвер, 27 серпня.

“Те, що там багато, багато людей задихаються, бо злочинні перевізники заробляють гроші на них та на тому, що їх перевозять у недостойних умовах, викликає у мене злість та розгубленість”, – зазначив німецький політик.

Наразі, за його словами, важливо знайти винних. Де Мезьєр запевнив, що Німеччина, якщо буде така можливість, надасть Австрії допомогу. Утім, боротьбу з нелегальними перевізниками потрібно в цілому посилити, переконаний німецький міністр.

Як відомо, 27 вересня на території Австрії була знайдена кинута вантажівка з тілами біженців. За різними даними, загиблих у автівці може бути від 30 до 50. Транспортний засіб, імовірно, залишили при дорозі на автобані А4 неподалік від кордону з Угорщиною. Водій вантажівки зник з місця події.

Представник МВС у Відні повідомив, що триває огляд місця події та вивезення тіл. Також здійснюються спроби виявити осіб, які можуть бути причетними до незаконного переміщення цих людей. Офіційно інформація про те, що люди у вантажівці задихнулися під час перевезення, поки що не підтверджена.

Правда України

залиште коментар: