01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com
В Якутії троє поліцейських напились на корпоративі і вибили око начальнику відділу МВС

В Якутії троє поліцейських напились на корпоративі і вибили око начальнику відділу МВС

В Якутії троє поліцейських підозрюються в побитті начальника відділу. Бійка сталася на новорічному корпоративі, повідомляється в п’ятницю, 26 грудня.

Правоохоронці посварилися з начальником 4-го відділу МВС Якутська і побили його. В результаті поліцейський потрапив до лікарні. Зокрема, у нього вибито око.

Чи був поліцейський керівник побитий своїми підлеглими, чи він керує іншим відділом, не уточнюється.

У республіканському ГУ МВС повідомили, що за фактом бійки призначена службова перевірка.

Якщо вина правоохоронців підтвердиться, то вони будуть звільнені з поліції, а також разом з безпосередніми керівниками притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Read More
Лисий злий карлик лякає світ, що буде застосовувати ядерну зброю у відповідь на застосування сили проти нього або його союзників

Лисий злий карлик лякає світ, що буде застосовувати ядерну зброю у відповідь на застосування сили проти нього або його союзників

Ядерна зброя залишається важливим чинником запобігання виникненню ядерних конфліктів, наголошується у військовій доктрині Росії.

Росія залишає за собою право застосувати ядерну зброю у відповідь на застосування проти неї або союзників ядерної або неядерного зброї, йдеться в новій редакції військової доктрини.

Президент Росії Володимир путін у п’ятницю, 26 грудня, затвердив нову редакцію російської військової доктрини, повідомляється на сайті Кремля. Розширення НАТО визначено основною зовнішньою військовою небезпекою для Росії.

“РФ залишає за собою право застосувати ядерну зброю у відповідь на застосування проти неї та (або) її союзників ядерної та інших видів зброї масового ураження, а також у разі агресії проти РФ із застосуванням звичайної зброї, коли під загрозу поставлено саме існування держави”, – йдеться в документі, опублікованому на сайті Кремля.

Рішення про застосування ядерної зброї приймається главою держави (лисим злим карликом).

Нагадаємо, 29 листопада повідомлялося, що США у своїй військовій доктрині мають намір приділяти все більше уваги Росії та Китаю.

Read More
Обсяг гривневих депозитів у 2014 році скоротився на 14,1%, портфель коштів в іноземній валюті – на 29,6%

Обсяг гривневих депозитів у 2014 році скоротився на 14,1%, портфель коштів в іноземній валюті – на 29,6%

Обсяги кредитування як фізичних, так і юросіб падають. Обсяг коштів клієнтів в національній валюті у листопаді 2014 року скоротився на 1,4% до 362,9 млрд грн, а загальне скорочення з початку року склало 14,1%. Портфель коштів в іноземній валюті з початку року скоротився на 29,6% до 21,7 млрд доларів. Про це свідчать дані аналітичного огляду основних трендів в економіці, фінансового і фондового ринку, підготовленого фахівцями.

За інформацією банків, знижуються обсяги кредитування: в листопаді 2014 року зафіксовано скорочення залишків за кредитами, наданими в національній валюті, на 1,3% (9,5% з початку року) до 540,3 млрд грн. Це відбулося за рахунок скорочення залишків за кредитами, наданими як щодо юридичних осіб (на 1,1%, 9,3% з початку року, – до 430,9 млрд грн, так і щодо фізосіб (на 2,2%, 10,2% з початку року, до 109,4 млрд грн). Залишки за кредитами в іноземній валюті зменшилися за місяць на 4,9% (17,9% з початку року) до 31,6 млрд грн.

При цьому, як зазначив заступник голови правління з корпоративного бізнесу банку Петро Кравченя, великі підприємства намагаються лонгувати раніше видані кредити через складну макроекономічну ситуацію. “І великий, і малий бізнес дуже гостро реагують на поточну економічну ситуацію. Ми розуміємо, що дійсно важко зараз всім. Якщо раніше базові процентні ставки за кредитами в національній валюті становили 17-19% річних, то зараз мова йде вже про 23-25%. Деякі банки намагаються йти назустріч своїм клієнтам і реструктуризувати заборгованість”, – сказав він.

Нагадаємо, раніше аналітики прогнозували рекордні неповернення валютних кредитів в Україні – до 4 мільярдів доларів до кінця 2015 року.

Read More
Бійці коломойського з батальйону Дніпро скрутили охорону Одеського НПЗ, відкрили ворота і крадуть нафтопродукти

Бійці коломойського з батальйону Дніпро скрутили охорону Одеського НПЗ, відкрили ворота і крадуть нафтопродукти

Бійці батальйону Дніпро, які раніше захопили Одеський нафтопереробний завод, зажадали у підприємства надати людей для вивезення нафтопродуктів. На територію заводу бійці підігнали три бензовози. Про це повідомив генеральний директор підприємства Василь Пономаренко.

За його словами, вранці бійці зажадали в охорони підприємства надати ключі від воріт і доступ до шлагбауму підприємства.

“Після відмови співробітників НПЗ бійці коломойського скрутили охорону, відкрили ворота, передали нам лист від слідчого Жуковської про те, щоб ми надали людей для сприяння в зливі нафтопродуктів”, – розповів Пономаренко. При цьому, за його словами, він не має такої можливості, оскільки на заводі зараз відсутні працівники – на підприємстві офіційно оголошений простій. Також завод відключений через борги від електроенергії.

Зараз на ОНПЗ підігнали три бензовози. Керівництво заводу викликало на місце правоохоронців, очікується прибуття слідчої групи.

Також гендиректор заводу звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням провести перевірку на предмет того, чи законно перебувають на території НПЗ бійці батальйону Дніпро.

Як уже повідомлялося, 22 листопада 2014 року озброєні люди банди коломойського “приват” захопили Одеський НПЗ. Вторгнення почалося зі спроби співробітників компанії Укртранснафтопродукт оглянути резервуари із заарештованою раніше нафтою.

На думку адвоката підприємства Андрія Федура, метою захоплення є викрадення нафти з Одеського НПЗ на десятки мільйонів гривень.

11 грудня озброєні люди під прицілами автоматів змусили працівників Одеського НПЗ перекачати нафтопродукти на підприємство Синтез Ойл, яке належить банді “приват” коломойського і боголюбова.

З 16 грудня 2014 року керівництво заводу оголосило зупинку НПЗ до особливого розпорядження.

Read More