01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Заступник Авакова Олексій Тахтай їздить на позашляховику Cadillac Escalade Могильова

mvs-cars

Заступник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олексій Тахтай використовує для пересування позашляховик марки Cadillac Escalade з номерами прикриття. Цей автомобіль був у користуванні екс-міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, якому закидали марнотратство через купівлю цього авто класу «Люкс». Це підтвердили одразу два джерела журналістам під час розслідування.

Марки та номерні знаки цього та інших зафіксованих під час розслідування автомобілів ми направили у запиті до МВС.

Той факт, що керівництво МВС України продовжує використовувати дорогі авто, придбані ще за часів Віктора Януковича, речник МВС Артем Шевченко журналістам пояснив: «Є таке припущення, що, можливо, ця постанова була якимось чином змінена або відкоригована».

У травні 2014 року уряд Арсенія Яценюка вирішив розпродати службові автопарки міністерств та видав постанову, щоб зробити офіційним це доручення. Після розпродажу у МВС для користування центрального апарату мало б залишитись лише три автомобілі.

Про дорогий позашляховик Анатолія Могильова громадськість вперше згадала наприкінці літа 2010 року. В автопарку тодішнього Міністерства внутрішніх справ виявили елітний автомобіль вартістю близько одного мільйона гривень. Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, який був на посаді з березня 2010 до листопад 2011 року, заявляв, що автомобіль купили не за державні кошти, а його подарували. Зрештою автомобіль планували передати Міністерству закордонних справ для зустрічей іноземних делегацій.

Правда України

залиште коментар: