01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

В окупованому Севастополі залишилась без уваги прес-конференція путлєра

sevastopol

Прес-конференція президента Росії, яку 17 грудня в Криму транслювали за допомогою мобільних телевізійних пристроїв, у Севастополі залишилась без уваги жителів.

Як повідомляють кореспонденти, подивитись прес-конференцію президента на площі Нахімова прийшли до десяти осіб, здебільшого пенсійного віку.

Трансляцію в Севастополі також можна було подивитись в Артбухті і на площі Захарова. Однак у цих місцях охочих послухати російського президента не було зовсім.

Екрани, які транслювали прес-конференцію, постійно давали збої: зображення раз у раз зависало, а картинка періодично зникала на кілька хвилин.

У рамках прес-конференції Путін озвучив своє бачення розвитку Севастополя. За його словами, місто має розвиватись не лише як база Чорноморського флоту Росії, а відразу за кількома економічними напрямками.

Колективний перегляд прес-конференції президента Росії проігнорували і в Керчі.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Правда України

залиште коментар: