01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Зеленський зустрівся з керівниками фракцій і груп Верховної Ради

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з очільниками парламентських фракцій «Слуга Народу», «Батьківщина», «Опозиційна платформа – За життя», «Голос» та «Європейська Солідарність», а також депутатських груп «За майбутнє» та «Довіра». Ця зустріч передує позачерговому засіданню Верховної Ради, повідомляє офіційний сайт глави держави ввечері 26 березня.

«Глава держави наголосив лідерам фракцій і груп на важливості забезпечення присутності всіх депутатів на позачерговому засіданні, оскільки перед Україною нині стоять великі виклики, і парламент має допомогти їх подолати», – ідеться в повідомленні.

«Питання не лише в масках та медицині. Нам потрібно захистити економіку, ухвалити цілу низку ініціатив, щоб допомогти бізнесу, працівникам важливих підприємств, соціально незахищеним верствам населення. Я прошу, щоб депутати прийшли в суботу проголосувати запропоновані ініціативи. Це їхня відповідальність – допомогти українцям у такі нелегкі часи», – сказав Зеленський.

 

Позачергове засідання Верховної Ради спершу планували провести у четвер, 26 березня, аде перенесли на суботу, 28 березня. Причиною перенесення стала неготовність законопроєктів, які хочуть винести на розгляд, повідомили співрозмовники Радіо Свобода у владній фракції «Слуга народу».

залиште коментар: