01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Путін назвав «прийнятним» нинішній рівень цін на нафту

Президент Росії Володимир Путін назвав нинішній рівень цін на нафту «прийнятним», ймовірно, даючи знак експортерам нафти, що на майбутній зустрічі групи ОПЕК+ у Відні російська сторона готова обговорити скорочення поставок через скорочення попиту на ринках.

Путін також заявив, що Росія розглядає зустріч групи ОПЕК + як «інструмент для забезпечення довгострокової стабільності», повідомляє російський «Інтерфакс».

Президент Росії виступив 1 березня в Москві на нараді керівників енергетичних галузей, на якій обговорювали «ефект коронавірусу» в контексті економічного розвитку Росії.

 

Минулого тижня з’явилися повідомлення про намір деяких країн ОПЕК, серед яких і Саудівська Аравія, домагатися більшого, ніж очікувалося, скорочення видобутку нафти. Необхідність такого заходу пояснювалася зниженням попиту на нафту внаслідок зменшення економічної активності через коронавірус, відзначає Reuters.

Що стосується Росії, то вона продовжувала чинити опір подальшому скороченню продажу нафти і наполягала на збереженні чинного рівня видобутку до кінця березня.

 

залиште коментар: