01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Прикордонники вирішили посилити охорону кордонів до Дня Незалежності

У період святкування Дня Незалежності на державному кордоні України посилять заходи безпеки, повідомляє 20 серпня прикордонна служба.

«Окрім пунктів пропуску на держкордоні, заходи із гарантування безпеки й порядку також здійснюватимуться в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій і Луганській області та на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники заявляють, що проводитимуть моніторинг оперативної ситуації і враховуватимуть усі можливі виклики, насамперед, терористичні загрози. Для цього усі напрямки кордону посилять додатковими нарядами, до перевірок залучать кінологів.

24 серпня Україна відзначає 27-му річницю Незалежності.

Планується, що цього року у військовому параді до Дня Незалежності у центрі Києва візьме участь 4,5 тисячі військовослужбовців і 250 одиниць військової техніки.

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що з 22 серпня підрозділи МВС будуть переведені на посилений варіант несення служби.

залиште коментар: