01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Крим.Реалії: офіційної зустрічі моряків і політв’язнів в аеропорту не буде, їх відвезуть до лікарні

Офіційної зустрічі полонених Росією українських моряків і політв’язнів в аеропорту не буде, їх відразу відвезуть до лікарні, повідомило проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії джерело в командуванні Збройних сил України, якому редакція довіряє.

Про те, що не буде зустрічі в аеропорту, раніше на умовах анонімності повідомили Крим.Реалії рідні моряків.

З офіційних і незалежних джерел підтвердження інформації немає.

Після попередніх передач утримуваних Росією українців їх обстежували і лікували в «Науково-практичному центрі профілактичної і клінічної медицини» Державного управління справами України.

У ніч на 30 серпня засоби масової інформації повідомили, що Україна та Росія обміняли утримуваних громадян. Зранку проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії з посиланням на родичів одного з 24 військополонених моряків поінформував, що їх уже доставили до Києва. За словами співрозмовника журналістів, «зустріч в аеропорту не планується».

Водночас Служба безпеки України заявила, що процес переговорів щодо обміну заручників триває.

Останніми тижнями засоби інформації повідомляли, що Росія і Україна домовилися про обмін «33 на 33». 23 серпня президент України Володимир Зеленський заявив, що сподівається на «перші результати» переговорів щодо обміну утримуваних осіб між Україною та Росією найближчим часом.

залиште коментар: