01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Українка, що лишилась в Ухані через собаку, заявила про розмову з Зеленським щодо своєї евакуації

Українка Анастасія Зінченко, що відмовилася від евакуації з Ухані через неможливість взяти з собою собаку, повідомила, що їй подзвонив президент Володимир Зеленський і обіцяв продовжити роботу над евакуацією.

У своєму профілі в інстаграмі Зінченко опублікувала відео телефонної розмови.

«Дивіться, ми там вас не залишимо. Хотів вам особисто зателефонувати, бо для мене це дуже важливо. Ми обов’язково знайдемо засоби і шляхи, я просто недавно дізнався про цю проблему … але ми знайдемо спосіб, щоб вас повернути», ­­– сказав співрозмовник Зінченко.

В офісі президента факт цієї розмови ніяк не коментували, тому підтвердити чи спростувати, що це дійсно дзвонив президент, поки що неможливо.

Раніше 20 лютого до України прилетів спецборт із китайського міста Уханю, де зафіксований найбільший спалах нового коронавірусу. У літаку перебували 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і лікарський супровід. За даними української влади, всі здорові. Але евакуйовані впродовж 14 днів будуть на карантині-спостереженні (обсервації) в закритому медичному центрі Національної гвардії в Нових Санжарах. За повідомленнями влади, небезпеки ймовірного потрапляння корона вірусу за межі закритого медцентру навіть у разі його виявлення немає.

 

 

залиште коментар: