01001, Київ, Україна
info@ukrlines.com

Консульство України в Мілані призупиняє прийом громадян і видачу документів через коронавірус

Генеральне консульство України в Мілані повідомляє, що з 25 лютого тимчасово зупиняє прийом громадян і видачу документів у зв’язку із спалахом коронавірусу COVID-2019 на півночі Італії.

«Враховуючи активне поширення на території Ломбардії коронавірусу 2019-nCov, відповідно до розпорядження президента Ломбардії А.Фонтани і міністра охорони здоров’я Італії Р.Сперанца про введення превентивних заходів, у т.ч. «припинення роботи офісів з прийому громадян, за виключенням надання першочергових послуг» Генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого ц.р. призупиняє прийом громадян та видачу документів», – йдеться в повідомленні генконсульства у фейсбуці.

Прийом громадян обіцяють відновити після отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії.

 

У разі виникнення надзвичайної ситуації (втрата документів, підтверджена необхідність термінового виїзду в Україну, смерть родича, дорожньо-транспортна пригода, арешт) у консульстві просять звертатися на гарячу лінію +39 348 725 4038 або на електронну пошту gc_itm@mfa.gov.ua.

 

Раніше Міністерство закордонних справ України закликало українських туристів утриматися від подорожей до італійських провінцій, де виявлено спалах коронавірусу COVID-19.

Йдеться про італійські регіони Ломбардія, Венето, Емілія Романья та П’ємонт.

В Італії повідомили про п’яту смерть від коронавірусу та понад 200 інфікованих.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса, у світі зареєстрували понад 79 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Через хворобу померли 2 619 людей. При цьому понад 25 тисяч людей уже одужали.

 

залиште коментар: